Individueel

Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Misschien is voor jou een individuele mindfulness training beter passend, of mindful coaching.

Na het volgen van de opleiding tot intercollegiaal coach in de zorg heb ik vele mooie en verdiepende  gesprekken met collega’s mogen voeren. Door met rust en open aandacht te luisteren kan ik spiegelen en doorvragen. Collega’s ervaren dat ze op eigen kracht verder kunnen met meer energie, ruimte en verbinding met zichzelf, en anderen.

De gesprekken vinden plaats op een locatie die we samen afspreken. We kunnen ook buiten afspreken. Gesprekken verlopen soms prettiger tijdens een wandeling, ondersteund door de rust, stilte en ruimte van de natuur. In de natuur kan inspiratie en nieuw inzicht ontstaan.

‘Je kan anderen pas leiden als je jezelf kan leiden’
(Peter Druckner)

Mindddrift individueel aanbod

Individuele mindfulness training

Hetzelfde programma van de mindfulnesstraining (MBSR) kan je individueel volgen. Er is meer ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke inbreng.

Mindful coachen

De coachings gesprekken zijn gericht op de ondersteuning van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, vanuit de bewuste en vriendelijke houding van mindfulness.

Zie hieronder voor meer informatie over individuele trainingen:

Individuele mindfulnesstraining

In de mindfulness based stress reductie training (MBSR) staat niet oordelende aandacht centraal. Mild en vriendelijk zijn voor alle sensaties en ervaringen die je opmerkt. Praktisch en gericht op het dagelijks leven. In de individuele mindfulnesstraining is er rondom de mindfulnessoefeningen veel ruimte voor jouw ervaring en inbreng. De data worden afgestemd op jouw agenda. Om het effect van mindfulnesstraining te vergroten, is het van belang dat je ook thuis oefent (aanbevolen 30 minuten per dag). Je ontvangt hiervoor audiobestanden en informatie met achtergrondinformatie.

Duur: 8 bijeenkomsten 1.5 uur over een periode van maximaal 3 maanden. Aangeraden wordt een stiltedag te volgen.

Kosten: € 795,00, € 945,00 (zakelijk, excl BTW), € 595,00 (studenten)

Mindful coachen

De coachings gesprekken zijn gericht op de ondersteuning van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit doen we vanuit een open, niet oordelende en vriendelijke houding van mindfulness. De ervaringen en vraagstukken die jij inbrengt zijn een belangrijk onderdeel van het gesprek. Ik zal je ondersteunen bij het vinden van je eigen oplossingen. Tijdens ons gesprek doen we een mindfulnessoefening, variërend van een ademoefening, bodyscan of stiltewandeling.

De duur van de coaching is afhankelijk aan jouw behoefte aan begeleiding. Dit varieert tussen de 6 en 10 gesprekken van 75 minuten. De frequentie van de gesprekken wordt door jou bepaald. De gesprekken vinden plaats op een locatie die we samen afspreken.

Kosten: € 90,00 per uur, € 140,00 per uur (zakelijk, exclusief BTW)